Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

4+1 λόγοι που αξίζει να εντάξουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας τα κορεάτικα καλλυντικά

4+1 λόγοι που αξίζει να εντάξουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας τα κορεάτικα καλλυντικά



Τα κορεάτικα καλλυντικά, γνωστά και ως K-beauty, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στον τομέα της ομορφιάς. Οι Κορεάτισσες φημίζονται για την υγιή και λαμπερή επιδερμίδα τους, και τα καλλυντικά τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας τους. Η ιστορία των κορεατικών καλλυντικών χρονολογείται από την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Κορεάτες χρησιμοποιούσαν φυσικά συστατικά, όπως άνθη, βότανα και ρίζες, για να φροντίσουν την επιδερμίδα τους. Αυτή η παράδοση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια των επόμενων αιώνων, όπου τα κορεάτικα καλλυντικά εξελίχθηκαν. Ας δούμε 4+1 λόγους που θα είχε ενδιαφέρον να τα εντάξουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας.





Ποια είναι η φιλοσοφία των κορεάτικων καλλυντικών;


Η κορεάτικη περιποίηση της επιδερμίδας βασίζεται σε μια σειρά από βασικές αρχές, οι οποίες περιλαμβάνουν:



Προληπτική φροντίδα: Η κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς επικεντρώνεται στην πρόληψη των προβλημάτων του δέρματος. Αυτό σημαίνει προσεκτική φροντίδα του δέρματος και πρόληψη των επιπτώσεων που προκαλούνται από τον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.



Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Τα κορεάτικα καλλυντικά περιέχουν συνήθως συστατικά που ενυδατώνουν την επιδερμίδα, όπως το υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη και το σκουαλένιο.



Φυσικά συστατικά: Οι Κορεάτισσες προτιμούν τα καλλυντικά με φυσικά συστατικά πιστεύοντας ότι είναι πιο ασφαλή και αποτελεσματικά από τα χημικά.



Αυτοφροντίδα: Η κορεάτικη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος δεν είναι απλώς μια διαδικασία καθαρισμού και ενυδάτωση αλλά μια μορφή αυτοφροντίδας και χαλάρωσης. 



Αντιοξειδωτικά: Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούν γήρανση και ρυτίδες. Τα κορεάτικα καλλυντικά περιέχουν συχνά αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.

 


Λόγοι που αξίζει να τα εντάξουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας


Τα κορεάτικα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την πολυφασική ρουτίνα τους, η οποία περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που αξίζει να τα εντάξουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας;

 

  • Προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο

 

Η κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς, γνωστή και ως 10-step skincare, περιλαμβάνει μια σειρά από προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του δέρματος. Από τον καθαρισμό και την απολέπιση, μέχρι την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και την προστασία από τον ήλιο, τα κορεάτικα καλλυντικά έχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να φροντίσουμε το δέρμα μας στο έπακρο. 



  • Είναι εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά

 

Τα κορεάτικα καλλυντικά είναι γνωστά για τη χρήση φυσικών συστατικών, όπως τα φυτικά έλαια, τα εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών και τα βότανα (πχ μπαμπού, μέλι, φύκια, τζίνσενγκ). Αυτά τα συστατικά είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το δέρμα, καθώς παρέχουν θρέψη, ενυδάτωση και προστασία.


  • Έχουν καινοτόμες φόρμουλες

 

Οι κορεάτικες εταιρείες καλλυντικών είναι πάντα πρωτοπόρες στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων φόρμουλων. 

 

  1. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον

 

Οι κορεάτικες εταιρείες καλλυντικών δίνουν μεγάλη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα προϊόντα τους είναι συχνά συσκευασμένα σε ανακυκλώσιμα υλικά και δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες.


  1. Πληρούν τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας

 

Τα κορεάτικα καλλυντικά κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε τύπο επιδερμίδας, από λιπαρή και ακνεϊκή έως ξηρή και ευαίσθητη. Έτσι, είναι σίγουρο ότι θα βρούμε αυτό που χρειαζόμαστε για τη φροντίδα της επιδερμίδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 




Ποια είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα K-beauty;



Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα K-beauty περιλαμβάνουν:



Toners: Τα toners βοηθούν στην προετοιμασία της επιδερμίδας για την απορρόφηση των προϊόντων της ρουτίνας ομορφιάς μας. Τα κορεάτικα toners είναι συνήθως αρωματισμένα και έχουν μια ελαφριά υφή.



Ορός (Serum): Το serum περιέχει υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών και χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα προβλήματα της επιδερμίδας, όπως ρυτίδες, ακμή ή μαύρους κύκλους.



Κρέμες: Οι κρέμες παρέχουν ενυδάτωση και προστασία στην επιδερμίδα. Οι K-Beauty κρέμες έχουν συνήθως μια ελαφριά υφή, ώστε να μη βαραίνουν την επιδερμίδα.



Αντηλιακά (sunscreen): Ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της επιδερμίδας, γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε αντηλιακό καθημερινά. Τα κορεάτικα sunscreens έχουν συνήθως μια ελαφριά υφή και δεν αφήνουν λευκά σημάδια. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση και άλλα προβλήματα.



Μάσκες: Οι μάσκες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιποιηθούμε το δέρμα μας και να του δώσουμε μια επιπλέον ώθηση ενυδάτωσης ή θρέψης. Οι  K-beauty μάσκες δροσίζουν το δέρμα, κλειδώνουν την υγρασία κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές και λαμπερό.






Πώς ξεκινάμε μια K-beauty ρουτίνα περιποίησης;


Αν θέλουμε να δοκιμάσουμε κορεάτικα προϊόντα, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορούμε να ακολουθήσουμε ως προς την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για το δέρμα μας:

 

  • Επιλέγουμε προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματος μας.
  • Ξεκινάμε με ένα απλό πακέτο περιποίησης και προσθέτουμε σταδιακά περισσότερα προϊόντα.
  • Είμαστε προσεκτικοί με την ποσότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε.
  • Πλένουμε τα χέρια μας πριν από κάθε βήμα της ρουτίνας.
  • Αφήνουμε κάθε προϊόν να απορροφηθεί πλήρως πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

 


Συμπέρασμα 


Η K-beauty βασίζεται στην ιδέα ότι η περιποίηση του δέρματος είναι μια ιεροτελεστία που πρέπει να απολαμβάνει κανείς. Τα οφέλη των καλλυντικών είναι πολλά και σημαντικά. Με λίγη έρευνα μπορούμε να βρούμε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο δέρμα χαρίζοντας μας λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.



Το heals προτείνει


Prev
Heals Gifts + ΔΩΡΟ
-26%
Price Drop Icon
Πτώση τιμής
Κέρδος: 4.89€
111 ΠΟΝΤΟΙ
18.70€ Τιμή Heals: 13.81€
Heals Gifts + ΔΩΡΟ
-20%
Price Drop Icon
Πτώση τιμής
Κέρδος: 6.48€
205 ΠΟΝΤΟΙ
31.91€ Τιμή Heals: 25.43€
Heals Gifts + ΔΩΡΟ
-27%
Price Drop Icon
Πτώση τιμής
Κέρδος: 9.79€
214 ΠΟΝΤΟΙ
36.29€ Τιμή Heals: 26.50€
Heals Gifts + ΔΩΡΟ
-26%
Price Drop Icon
Πτώση τιμής
Κέρδος: 12.24€
278 ΠΟΝΤΟΙ
46.74€ Τιμή Heals: 34.50€
Next

Γιώτα Παπαδοπούλου Plus Icon

Γιώτα Παπαδοπούλου

Content Editor-Copywriter-Blogger
Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν μεταφορικά για
παραγγελίες άνω των 39.00€

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ + 30 2312311388
Ωράριο: Δε-Πα 09:00 -17:00