Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Aπόλυτη ενυδάτωση & γοητεία αυτό το καλοκαίρι: Προχωρημένος ορός με βιταμίνη C, E και Υαλουρονικό

Aπόλυτη ενυδάτωση & γοητεία αυτό το καλοκαίρι: Προχωρημένος ορός με βιταμίνη C, E και Υαλουρονικό



Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη ante portas, παρά την αυθάδεια των βροχών και το κρύο αεράκι και η σκέψη μας βρίσκεται φυσικά σε παραλίες και χαλαρές βόλτες.

Όμως το θέρος όσο και εάν το αγαπάμε, κρύβει κινδύνους που αφορούν το δέρμα μας και καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι. Ο ήλιος και οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, δημιουργούν ελεύθερες ρίζες στο δέρμα, τις οποίες θα κληθούμε αργότερα να πληρώσουμε, είτε με ξηρότητα και ρυτίδες, είτε με πανάδες και δυσχρωμίες. Επιπλέον, οι ανάγκες για εντατική ενυδάτωση είναι ακόμη μεγαλύτερες από άλλες εποχές. 



Τι serum να επιλέξω αυτό το καλοκαίρι;


Η επιλογή είναι απλή και στοχευμένη The Skin Pharmacist Vitamin C Serum
: Χρησιμοποιούμε έναν ορό λάμψης για ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα με κλινικά μελετημένη σύνθεση η οποία συνδυάζει, 10% λιποδιαλυτή βιταμίνη C (δεν οξειδώνεται), βιταμίνη Ε και Υαλουρονικό νάτριο. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας, διπλή αντιοξειδωτική δράση και εντατική ενυδάτωση.

Ο προχωρημένος αυτός ορός, ασφαλές και πρωτοποριακό προϊόν έρευνας και ανάπτυξης μιας ελληνικής ιστορικής φαρμακοβιομηχανίας, συνδυάζει τη βιταμίνη C σε υψηλή συγκέντρωση (10%), με βιταμίνη E, προσφέροντας ενισχυμένη προστασία από την οξειδωτική φθορά και τη γήρανση. Προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες.  Επίσης, μειώνει την υπέρχρωση της επιδερμίδας, αναστέλλοντας την παραγωγή της μελανίνης, ενώ αφήνει το δέρμα λαμπερό και απόλυτα ενυδατωμένο.



Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Ειδικότερα, τα πλεονεκτήματα του ορού αυτού, είναι: 

- Η βιταμίνη C προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, είναι φωτοπροστατευτική, αντιγηραντική και παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από την υπέρχρωση με αποτέλεσμα την επίτευξη ομοιόμορφου τόνου και λάμψης στην επιδερμίδα.

- Η Βιταμίνη Ε αποτρέπει την οξειδωτική βλάβη στα κύτταρα βοηθώντας στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών.

- Το Υαλουρονικό Νάτριο προσφέρει άμεση ενυδάτωση και διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας.


Ο ορός είναι κατάλληλος για όλες τις επιδερμίδες, και μάλιστα θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ κα το μαύρισμά μας. Μπορούμε να τον εφαρμόσουμε πρωί και βράδυ πριν την ενυδατική κρέμα και την αντηλιακή προστασία και πραγματικά να απολαύσουμε τα μοναδικά του αποτελέσματα. 

Αυτό το καλοκαίρι, οι εμφανίσεις μας θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές με μία επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη, φρέσκια, λαμπερή και με ομοιόμορφο τόνο. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς με εμπειρία και τεχνογνωσία και δείτε πόσο εύκολο είναι να γοητεύσετε!!

Δωρεάν μεταφορικά για
παραγγελίες άνω των 39.00€

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ + 30 2312311388
Ωράριο: Δε-Πα 09:00 -17:00