Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProducts}})

Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Με αυτή την αγορά σας κερδίζετε {{cartProductsTotalPoints}} Points για επόμενες αγορές

Υποκατάστατα Ζάχαρης Γλυκαντικά

Τα υποκατάστατα ζάχαρης είναι προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ζάχαρη σε διατροφικά προϊόντα. Αυτά τα υποκατάστατα παρέχουν γλυκύτητα χωρίς τις θερμίδες και τον αντίκτυπο στα επίπεδα γλυκόζης που συνήθως συνδέονται με την κατανάλωση κανονικής ζάχαρης. Ένα από τα πιο διάσημα υποκατάστατα ζάχαρης είναι η ασπαρτάμη. Πρόκειται για μια τεχνητή γλυκαντική ουσία με πολύ μεγάλη δυνατότητα γλυκύτητας σε σχέση με τη ζάχαρη, χωρίς τις θερμίδες. Χρησιμοποιείται ευρέως σε δια …

Τα υποκατάστατα ζάχαρης είναι προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ζάχαρη σε διατροφικά προϊ …


Τα υποκατάστατα ζάχαρης είναι προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ζάχαρη σε διατροφικά προϊόντα. Αυτά τα υποκατάστατα παρέχουν γλυκύτητα χωρίς τις θερμίδες και τον αντίκτυπο στα επίπεδα γλυκόζης που συνήθως συνδέονται με την κατανάλωση κανονικής ζάχαρης.

Ένα από τα πιο διάσημα υποκατάστατα ζάχαρης είναι η ασπαρτάμη. Πρόκειται για μια τεχνητή γλυκαντική ουσία με πολύ μεγάλη δυνατότητα γλυκύτητας σε σχέση με τη ζάχαρη, χωρίς τις θερμίδες. Χρησιμοποιείται ευρέως σε διατροφικά και αναψυκτικά προϊόντα, καθώς και σε πολλά προϊόντα χαμηλών θερμίδων.

Ένα άλλο δημοφιλές υποκατάστατο ζάχαρης είναι η στέβια. Η στέβια προέρχεται από το φυτό Stevia και είναι φυσική πηγή γλυκαντικής ικανότητας. Είναι ένας φυσικός γλυκαντικός παράγοντας, πολύ γλυκύτερος από τη ζάχαρη, χωρίς να προσθέτει θερμίδες. Η στέβια χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντικό σε διατροφικά προϊόντα, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και πολλά άλλα.

Συνοψίζοντας, τα υποκατάστατα ζάχαρης μπορούν να αποτελέσουν μια εναλλακτική λύση για να μειώσουμε την κατανάλωση ζάχαρης και να διατηρήσουμε μια υγιεινή διατροφή.