Γάλα, αποβουτυρωμένο γάλα, λακτόζη, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, ηλιέλαιο), στερεά ορού γάλακτος, ανόργανα συστατικά (ανθρακικό ασβέστιο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, ιωδιούχο κάλιο), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), ρυθμιστής οξύτητας (φωσφορικά άλατα καλίου), 2’-Ο-φουκοζυλακτόζη, βιταμίνες (βιταμίνη C, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Α, Βιταμίνη D, βιταμίνη Β12), καλλιέργεια L.Reuteri*.
*Καλλιέργεια Lactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaiaAB
Μέση ανάλυση |
Ανά 100 ml προιόντος |
|
Ενέργεια |
289 |
Kj |
|
69 |
Kcal |
ΛΙΠΑΡΑ εκ των οποίων |
3.1 |
g |
Κορεσμένα |
0.6 |
g |
Μονοακόρεστα |
1.4 |
g |
Πολυακόρεστα |
0.7 |
g |
Λινελαϊκό οξύ (LA) |
0.6 |
g |
α- λινολενικό οξύ (ALA) |
0.1 |
mg |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ εκ των οποίων |
9.3 |
g |
Σάκχαρα |
9.3 |
g |
Λακτόζη |
9.3 |
g |
Εδώδιμες ίνες |
0.03 |
g |
2′-O-φουκοζυλολακτόζη |
0.03 |
g |
Πρωτεΐνες |
1 |
g |
Αλάτι |
0.04 |
g |
Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά |
|
|
Μέση ανάλυση |
Ανά 100 ml προιόντος |
|
Βιταμίνη Α |
62.2 |
μg RE |
Βιταμίνη D |
1.14 |
μg D |
Βιταμίνη C |
13.6 |
mg |
Βιταμίνη Β2 |
0.21 |
mg |
Βιταμίνη Β12 |
0.36 |
μg |
Ασβέστιο |
127 |
mg |
Σίδηρος |
1.36 |
mg |
Ψευδάργυρος |
0.84 |
mg |
Ιώδιο |
18 |
μg |