Παρασκευή με γάλα σε σκόνη:
1. Βράζετε 200 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
2. Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic®).
3. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμας σε ένα πιάτο.
4. Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε.
5. Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων:
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50°C. Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) κρέμας HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.