Οδηγίες Παρασκευής
Πάντοτε πλένετε προσεκτικά τα χέρια σας.Πλένετε και αποστειρώνετε τη φιάλη, τη θηλή, καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε.
Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για πέντε λεπτά, αφήνετε να κρυώσει σχεδόν στους 40°C και γεμίζετε τη φιάλη με την ενδεικνυόμενη ποσότητα νερού.
Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας τη μεζούρα που υπάρχει μέσα στο κουτί.
Κλείστε τη φιάλη τοποθετώντας το πώμα και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη.
Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας. Δίνετε το γάλα μόλις το ετοιμάσετε.